صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

تور کربلا

تور کربلا نوروز

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
تور کربلا نوروز
::
عناوین مطالب وبلاگ
::

::تور کربلا
::فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا
::درباره واقعه کربلا
::اماکن متبرکه عراق
::اطلاعات زائر
::هتل های کربلا
::هتل های نجف اشرف
::هتل های کاظمین


تمام لينکها تماس با ما


نويسندگان :
:: رامش
:: رضا والی نژاد

آمار بازديد :




اسم ها و نام های مختلف کربلا

نام های مختلف کربلا


سرزمین کربلا نام ها و اسامی مختلفی در طول تاریخ داشته است که در این مطلب از وبسایت تور کربلا برای شما بازگو می کنیم امیدواریم که برای شما مفید واقع شود.


اسم ها و نام های مختلف کربلا

ثبت نام تور کربلا

*کربلا ؛

به گزارش صراط به نقل از مرکز خبر حوزه، کمال الدین دمیری در کتاب حیات الحیوان نقل کرده، وقتی امام‌حسین(ع)‌ به کربلا رسید، ‌از نام آن مکان سؤال کرد. گفته شد: کربلا، امام فرمود: کرب و بلاء، پدرم علی علیه‌السلام در راه صفین وقتی به اینجا رسید و من همراه او بودم از نام این مکان سؤال کردند. بعد حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: «این‌جا محل بار انداز آنان است و این‌جا محل ریختن خون آنان است. » سؤال شد چه کسانی را می‌فرمایید؟ حضرت فرمود: افرادی از آل محمد(ص) که در این مکان کشته می‌شوند.

تور کربلا گروهی
 * طف

عنوان دیگر سرزمین کربلا «طف» می‌باشد.

صاحب کتاب «مراصدالاطلاع فی اسامی الامکنة و البقاع» متوفای قرن هشتم هجری، در مورد کلمه «طف» می‌گوید: طف به فتح طاء و تشدید فاء، سرزمینی از توابع کوفه در طرف خشکی است که در آن‌جا مقتل حسین(ع) بود.
تور کربلا از تهران
* عمورا

نام دیگر کربلا، عمور است. عموراء نام عبری کربلاست. نقل شده که اما حسین(ع)‌در شب عاشورا در جمع اصحاب و اهل‌بیت(ع) خود فرمود: جدّم رسول الله(ص) به من خبر داد که حوادث روزگار مرا وادار به رفتن به سوی عراق می‌کند. پس فرود می‌آیم در سرزمینی که به آن «عمورا و کربلا» گفته می‌شود و در همین سرزمین شهید می‌شود و آن وعده که جدم فرمود، ‌نزدیک شده است.

تور کربلا در تمام ایام سال
* نینوا

«نینوا» نیز از نام‌های کربلا است. نینوا نزدیک کربلا و در شرق آن واقع بوده و به آن هندیه می‌گویند و به زبان محلی طُوَیْرِیج گفته می‌شود و دارای باغ‌ها و نخلستان‌ها و بر ساحل نهر فرات است و در آن زمان اهل کتاب از یهود و نصارا نیز در آن‌جا ساکن بوده‌اند.

از دیگر اسامی کربلا، «نواویس» بوده و در جنب نینوا واقع است که فعلا جزء هندیه یعنی طویریج شده و مردم آن‌جا همه از شیعیان با حرارت و مخلص اهل‌بیت(ع) می‌باشند.

امام حسین(ع)‌در خطبه ای که در مکه و قبل از حرکت بسوی عراق خواندند، ‌فرمود: خطّ الموت علی وُلد آدم تا می‌فرماید: کأنی بأوصالی یقطعها عسلان الفلوات بین النواویس و کربلا. گویا می‌بینم که رگ‌های بدنم را گرگ‌های بیابان (منظور اهل کوفه) بین نواویس و کربلا قطعه قطعه می‌کنند.
کربلا از تهران
* عقر

از دیگر نام‌های کربلا «عَقر» است. عقر به فتح عین و سکون قاف و راء، به آن، عقر بابل نیز گفته می‌شود.
ثبت نام تور کربلا هر روز
* حیر یا حایر

نام دیگر کربلا، حایر می‌باشد. متوکل عباسی از خلفای بنی عباس، نسبت به علی و اولاد علی کینه و دشمنی خاصی داشت، ‌مردم را از زیارت سید‌الشهدا(ع) منع نمود، زوار را عقوبت و مجازات می‌کرد و دستور داد قبر امام‌حسین(ع)‌ را خراب و بجای آن شخم نموده و زراعت کردند. به گاو‌ها دستگاه شخم بسته و آن منطقه را شخم زدند. البته گاو ها به‌هیچ‌وجه روی قبر مقدس سید‌الشهدا(ع)‌ نمی‌رفتند.

بعضی از شاهدان عینی گفته اند؛ با چوب به گاو‌ها می زدند، ‌بگونه‌ای که چوب می‌شکست ولی گاوها جلو نمی‌رفتند و زمانی که آب روی زمین‌های شخم زده رها کردند، ‌آب روی قبر نرفت و اطراف قبر حلقه زد و چون آب به جلو نمی‌رفت گفتند: «حاز الماء أی تحیر الماء» آب حیران ماند و این قسمت را حایر و حیر نام نهادند. یعنی محل تحیر و توقف آب و نرفتن آب به روی قبر سید‌‌الشهدا(ع)‌.

مرحوم محدث قمی در کتاب تتمة المنتهی از ابو الفرج ابن جوزی نقل کرده، کسی جرئت تخریب این قبر شریف را نداشت تا این‌که دیزج یهودی با عده‌ای از یهود برای این کار اجیر شدند و اقدام به این کار کردند و تا دویست جریب از اطراف قبر را شخم و آب بر آن جاری کردند و در اطراف آن زمین به مسافت هر میل، نگهبانان گماشته بودند که هرکس به مقصد زیارت قبر شریف بیاید او را دستگیر نموده و مجازات کنند.
تور کربلا هوایی هر هفته

* شُفَیَّه

«شُفَیَّه» از قراء طف و از منازل بنی اسد بود که در شمال کربلا به‌طرف قبر عون می‌باشد و از دیگر نام‌های کربلا است.

«غاضریه با غاضرات» آخرین نام از نام های کربلا است. این مکان از توابع کوفه و منسوب به غاضره بنی اسد در شمال کربلا می‌باشد. آثار قطعه بنی اسد از قدیم در این زمین‌ها بوده که امروزه نیز وجود دارد و از همین روستا قبیله بنی اسد به کربلا آمدند و اجساد شهدای کربلا را دفن نمودند و عمده زمین کربلا در تملک این قبیله بود که امام‌حسین(ع)، زمانی به کربلا وارد شدند زمین کربلا را از آنان و اهل نینوا که مالک شرق کربلا بودند، خریداری نمود.

آنچه خواندید مطالبی از کتاب «سیری در عتبات و اماکن مقدسه در عراق» است که در قالب سفرنامه به واگویی تاریخ و جغرافیای عراق پرداخته است.

برخی از عناوین بخش‌های اصلی کتاب شامل : «محدوده جغرافیایی عراق و جمعیت آن»، «نجف اشرف»، «تاریخ حیات امیرالمؤمنین(ع)‌ به‌طور اجمال»، «کیفیت دفن و قبر مقدس امیرالمؤمنین سلام‌الله علیه»، «کوفه»، «تأسیس حوزه علمیه نجف اشرف و علمایی که در آن‌جا مدفونند»،، «حله»،، «کربلا»، «خلاصه ای از تاریخ امام همام ابی‌عبدالله الحسین(ع)»، «کاظمین»، «خلاصه ای از زندگی امام جواد(ع)‌»، «قبور علما و بزرگانی که در کاظمین مدفونند»، «بغداد»، «خلاصه ای از زندگانی امام هادی(ع)»، «خلاصه ای از زندگانی امام حسن عسگری(ع)» و «امام روازدهم حضرت صاحب‌الزمان(عج) » می‌باشد.

کتاب «سیری در عتبات و اماکن مقدسه عراق»‌ تالیف محمدعلی فاضل فیروز آبادی با شمارگان هزار نسخه در 496 صفحه و با قیمت هفت هزار تومان از سوی انتشارات منشوران دارالتفسیر منتشر شده است.



:: موضوعات مرتبط: فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا ، ،
:: برچسب‌ها: نام های کربلا, اسم های کربلا, کربلا,

نوشته شده توسط رامش در دو شنبه 12 بهمن 1394


عاشورا فراتر از شیعه ، سنی و اسلام

عاشورا فراتر از شیعه ...

مروری کوتاه بر سی و پنج سال تحقیق و پژوهش در زمینه واقعه کربلا

آقای دکتر محمد رضا سنگری فارغ‎ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. ایشان از پژوهشگران و نویسندگان سخت کوش عصر حاضر است که توانسته است تا به امروز کتاب‌ های متعددی در حوزه ادبیات و عاشورا پژوهی به چاپ برساند و برای اشاعه این فرهنگ ایستادگی و مقاومت و شهادت تلاش نمایند.

از آثار دکتر سنگری می‌توان به:«سوگ سرخ»، «پنجره معصوم»، «یک جرعه تشنگی»، «سلام موعود»، «چهل روز عاشقانه» و «نقد و تحلیل ادبیات منظوم دفاع مقدس» اشاره داشت .

دکتر سنگری در کنار تمام مشغله‌های کاری خود به فعالیت در مؤسسه فرهنگی هنری «فرهنگ عاشورا» نیز مشغول است و توانسته فرهنگ غنی و انسان ساز عاشورا را از طریق این مجموعه گسترش دهد.

عاشورا فراتر از شیعه ، سنی و اسلام

تور کربلا با بهترین معیارها

در ادامه گفتگو با وی را مشاهده خواهیم کرد:

 

آیا حادثۀ عاشورا صرفاً یک حادثۀ تاریخی است؟

همۀ حوادث وقتی از مبدأ ظهورشان فاصله می‌گیرند، به‌تدریج رنگ می‌بازند و کمرنگ می‌شوند و در تاریخ و کتاب‌های تاریخی جای می‌گیرند. اما فقط در تاریخ یک حادثه است که هر چه از زمان رخدادش فاصله می‌گیرد پررنگ‌تر می‌شود و آن عاشورا است. حتی بدر، احد، خندق و ... که از بزرگترین اتفاقات تاریخی جهان اسلام هستند نیز این‌گونه نیستند؛ یا حادثه‌ای مانند جنگ جهانی که مدت زمان زیادی از آن نگذشته است نیز رو به فراموشی است؛ اما عاشورا که در زمینی کوچک (حدود ۴۸۵*۳۸۵ متر مربع) در دل بیابان، در زمانی کوتاه (از اذان صبح تا غروب آفتاب، حدود ۸ ساعت) و با تعداد نفراتی محدود و حداکثر به نقل از روایات ۱۴۵ نفر رخ داده است این گونه در تاریخ جاودانه می‌شود.

تور کربلا را از ما بخواهید

چه چیزی باعث شده است عاشورا، عاشورا شود؟

بنده بیش از سی‌ وچند سال است که در حال کار و فعالیت در زمینۀ امام حسین‌ (ع) هستم و این را دریافته‌ام که عاشورا مرکز همۀ وقایع تاریخ است، همه‌چیز حول محور عاشورا می‌چرخد. از نظر من اگر بخواهیم پنج حادثۀ بزرگ هستی را بشماریم حادثۀ اول «خلقت و وجود» است؛ حادثۀ دوم «بعثت انبیاء و در ادامۀ آن امامت» است؛ حادثۀ بزرگ سوم «ظهور» و چهارمین «رجعت» است. آخرین آن‌ها نیز «قیامت» است. در این ۵ حادثه، پررنگ‌ترین نام، نام امام حسین‌ (ع) است. دربارۀ خلقت روایت داریم اولین کسی که خداوند نامش را بر لوح هستی نوشت امام حسین‌(ع) بود. حادثۀ بعدی ظهور است که خود ادامه دهنده و کامل کننده واقعۀ عاشوراست و با عبارت «این الطالب بدم المقتول بکربلا» اهمیت و جایگاه امام را مشخص می‌کند. در واقعۀ رجعت هم امام حسین (ع) در مرکزیت قرار دارند. ایشان می‌فرمایند: «اولین کسی که در رجعت بازمی‌گردد من هستم». در آخرین اتفاق جهان که قیامت است هم اباعبدالله‌(ع) در مرکز حادثه است. پس این واقعه نقش تعیین کننده‌ای را در هستی دارد که این مسئله اهمیت کار در زمینۀ آن حضرت را نشان می‌دهد.

تور کربلا هوایی

روند پرداختن به عاشورا از گذشته تا امروز چگونه بوده است؟

عاشورا در ابتدا بخش کمی از کتب تاریخی را به خود اختصاص می‌داد؛ اما با گذشت زمان و مشخص شدن اهمیت واقعه و نمایان شدن عمق فاجعه گسترده‌تر شد؛ تا جایی که در کتب تاریخی یک بخش جداگانه و مهم شده است. همین‌طور که جلوتر می‌رویم ارتباط عاشورا با جهان قوی‌تر می‌شود. به‌نوعی این حادثه یک آبشخور اتمام ناپذیر و کوثری است زنده که می‌تواند همه را با خود همراه کند و راهنمایی برای تمام انسان‌ها باشد.

ما شاهد این هستیم که از هر قشر و سنی با هر سطحی از اعتقادات دینی  یا حتی سایر ادیان در عزاداری سیدالشهدا شرکت می‌کنند. با گذشت زمان این واقعه بیش از پیش شناخته خواهد شد و در مرکزیت قرار خواهد گرفت و حرف مشترکی برای همۀ انسان‌ها خواهد داشت. چه موضوعی بهتر از این برای پرداختن و مطالعه کردن؟ زمانی که این حادثه این‌گونه نفرات را با خود همراه می‌کند، ضرورت پرداختن به آن مشخص می‌شود.

توجه داشته باشید که عاشورا را اصلاً  یک حادثۀ  مذهبی و به‌خصوص شیعی نبینید؛ حتی فقط اسلامی نبینید. عاشورا حادثه‌ای انسانی است؛ وجوه انسانی و همۀ  جلوه‌های وجود انسانی را در این موضوع می‌بینید و پیام‌هایش کاملا جهانی است؛ پس محدود به زمان و جغرافیا نیست. از جملۀ  پیام‌های روشن کربلا و عاشورا «آزادگی» است.



:: موضوعات مرتبط: فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا ، ،
:: برچسب‌ها: عاشورا, کربلا, تور کربلا هوایی,

ادامه ی مطلب

نوشته شده توسط رامش در پنج شنبه 1 بهمن 1394


کربلا از ديدگاه اهل تسنن

کربلا از ديدگاه اهل سنت 

در زمانی که بیشتر از هر زمان دیگر می توان طعم شیرین اتحاد مسلمین شیعه و سنی را باهم چشید . و جنایات و فجایعی که از تفرقه و دشمنی بین مسلمانان در عمل و فعل کثیف وهابی ها و داعشی ها به نمایش گذاشته شده است. می توان با نگاهی عمیق و بدور از کینه و کدورت زیبایی های ناب اسلام را در پیروان راستین پیامبر دید.

کربلا و واقعه عاشورا یکی از مواردی هست که می توان به اتحاد رسید اگر درست ببنیم و بیندایشیم.

کربلا از ديدگاه اهل تسنن

در تور کربلا با ما باشید.

گاهي عدم اطلاع کافي از ديدگاه يك مذهب و يا يك شخص موضع‌گيري‌هاي سرسختانه و غير منطقي را به دنبال دارد که منجر به اتهام و نزاع مي‌شود. اين امر ناپسند در حادثه‌ كربلا نيز نمايان است. مطلب زير به بررسي ديدگاه اهل سنت نسبت به واقعه كربلا مي‌پردازد تا به اين وسيله به رفع پندارهاي ناروا در اين زمينه كمك نمايد:

تور کربلا هر هفته

1. تاريخ حادثه‌ كربلا از ديدگاه اهل سنت

از ديدگاه اهل سنت، معاويه در مقابل حضرت علي (ع) كه به عنوان خليفه‌ واجب الاطاعه انتخاب شده بود،‌ از در مخالفت وارد شد. جنگ‌هاي مختلف به راه انداخت و «حسن‌بن علي» را كه بعد از پدرش به عنوان خليفه انتخاب گرديده بود، با فشار كنار زد و خود را به قدرتي كه تشنه‌ آن بود، رسانيد. ولي او به اين هم اكتفا نكرد خلافت را كه يك امر خدايي، معنوي و ديني بود به يك امر موروثي و سلطنتي تبديل نمود، در زمان حيات خود يزيد را به عنوان خليفه بعد از خودش معرفي نمود. بر همين اساس با از دنيا رفتن معاويه در رجب سال 60 هجري، يزيد خود را به عنوان خليفه مسلمين قلمداد كرد و در صدد بر آمد كه مخالفين خود از جمله حسين‌بن علي(ع) را كه عمده ترين مخالف براي خود مي‌پنداشت، به بيعت وادارد. به اين منظور، از والي مدينه «وليد بن عتبه» با جديت تمام خواست تا از حسين (ع) بيعت بگيرد(1).

«حسين‌بن علي(ع)» وقتي خود را در مقابل درخواست يزيد و عمال او مي‌بيند براي مخالفت با اين امر، مدينه را به قصد مكه ترك مي‌كند و از آنجا هم رهسپار كربلا مي‌شود، در آنجا هم با قرباني كردن جان خود و72 تن از يارانش در محرم سال61 هجري، داستان اجمالي ذبح اسماعيل را تفصيل مي‌دهد.

تور کربلا از تهران
2 . عوامل نهضت امام حسين(ع) از ديدگاه اهل سنت

از ديدگاه اهل سنت، سه امر را مي‌توان به عنوان عوامل عمده‌ قيام امام به حساب آورد[2]:

الف) يكي از عوامل نهضت امام حسين(ع) نپذيرفتن خلافت يزيد است. زيرا امام اولاً رسيدن به خلافت از اين طريق را نامشروع مي‌داند چون گزينش خليفه با اين كيفيت، خلافت را به يك امر موروثي تبديل مي‌‌‌کند. كه معاويه در پي همين امر بود و مي‌خواست خلافت در خاندان بني‌اميه دست بدست شود.

ثانياً يزيد فردي نيست كه بتواند به عنوان خليفه و اميرالمؤمنين مطرح شود. معاويه با صراحت كامل اين نكته را ابراز داشته است: «ولن يأتيكم بعدى إلاّ مَن اَنا خيرٌ منه، كما أنّ من كان قبلي خيرٌ منّي [3]» يعني رهبري شما مردم را بعد از من كسي به عهده خواهد گرفت كه بدتر از من است چنانچه من بدتر از آنهايي هستم كه قبل از من بودند.

ب) دعوت مردم كوفه از امام را مي‌توان به عنوان عامل دوم نهضت او به شمار آورد. از زمان رفتن امام در مكه، مردم كوفه در مراحل مختلف به امام نامه نوشته و اطاعت خود را از امام اعلام مي‌دارند، بر همين اساس، امام نمايندگان خود را به سوي آنان مي‌فرستد، ولي آنان ناجوانمردانه به جاي استقبال از نمايندگان امام آنان را به عنوان يك فرد غريب دركوچه‌ها تنها مي‌گذارند.

ج) امر به معروف و نهي از منكر عمده‌ترين عامل براي قيام امام حسين به شمار مي‌آيد، و او را مصمم ساخته تا آخر خط، به راه خود ادامه دهد چون او در جامعه بدعت‌ها، بي‌بندوباري‌ها و انحراف از راه راست را مشاهده مي‌كند و اهل بيت را سزاوارترين افراد جامعه براي موضع گيري در قبال اين انحرافات مي‌داند. او وقتي براي مردم كوفه جواب نامه‌هايش را مي‌فرستد چنين اظهار مي‌دارد: «فلعمري ما الامام الاّ العامل بالكتاب والقائم بالقسط والدائن بدين الحق[4]» يعني اي مردم امام و رهبري مي‌تواند درد جامعه را دوا كند كه كتاب خدا سرمشق زندگي او، پياده كردن عدل و داد از اهداف او، و تدين به دين حق از اعتقادات او باشد.

در جاي ديگر از نامه‌هاي امام به سران كوفه چنين آمده است: «يدعوهم الي كتاب الله و سنة رسوله، واَنّ السنة قد ماتت والبدعة قد أحييت[5]» يعني دعوت من به سوي كتاب وسنت است چون درچنين زماني سنت مرده و بدعت‌ها زنده شده است.ثبت نام تور کربلا به سادگی!

3. جايگاه امام حسين(ع) در ميان اهل سنت

امام حسين(ع) جدش رسول خدا، خاتم النبيين(ص)، پدرش علي خليفه مسلمين و مادرش فاطمه سيدةالنساء اهل الجنة است. در رواياتي كه از رسول الله روايت شده به خوبي جايگاه امام را نشان مي‌دهد: «الحسن و الحسين سيدا شباب أهل الجنة و اَنّ فاطمة سيدة النساء أهل الجنة[6]» يعني در اين روايت حسن و حسين (ع) به عنوان سيد جوانان اهل بهشت و فاطمه زهرا سيده زنان بهشت معرفي شده اند. در جاي ديگر دارد: «الحسن والحسين مَن اَحبّهما اَحببتُه ومَن اَحببتُهُ أحبّه الله و من أحبّه الله أدخله جنات المقيم، ومن أبغضهما أو بَغي عليهما اَبغضتُه و من أبغضتُه اَبغضه الله و من أبغضه الله أدخله نار جهنم و له عذاب مقيم[7]»

در اين روايت دوستي امام حسن و امام حسين (ع) زمينه ساز دوستي خدا و رسولش معرفي شده است و به دنبال آن خلود در بهشت برين خواهد بود، كما اين كه دشمني با آنها زمينه دشمني خدا و رسول را فراهم مي‌كند و انسان را به سوي زندگي هميشگي جهنم مي‌كشاند.

4. كرامات امام(ع) ازديدگاه اهل سنت

براي امام حسين (ع) كراماتي زيادي در كتب اهل سنت آمده است كه چند مورد به عنوان نمونه ذكر مي‌شود:

1) روز جنگ در كربلا، امام به شدت تشنه بود، "عبدالله بن الحصين الأزدي" بين امام و آب فرات حايل مي‌شود و با اشاره به سوي آب، خطاب به حضرت مي‌گويد: به اين آب نگاه كن و قطره‌اي از آن نخواهيد نوشيد. امام در حق او چنين مي‌گويد: «اللّهم اقتله عطشاً ولا تغفرله ايداً[8]» گفته مي‌شود كه بعد از آن هيچ وقت تشنگي آن مرد برطرف نشد، آنقدر آب مي‌نوشيد كه بي‌تاب شده آن را بر مي‌‌‌گرداند، دوباره تشنگي به او روي مي‌آورد تا اينكه در حالت تشنگي جان باخت.

2) مهمتر از همه اينكه حضرت رسول(ص) سال‌ها پيش، از حادثه‌ كربلا خبر مي‌دهد. حضرت خاكي را كه جبرئيل برايش داده بود به «ام‌سلمه» مي‌دهد و مي‌فرمايد: جبرئيل به من خبر داد كه روزي امت تو حسين (ع) را به قتل خواهند رساند، اين خاك را با خود داشته باش تا اينكه خاك رنگ خون را به خود بگيرد. آن وقت بدان كه حسين به شهادت رسيده است. ام‌سلمه در روز شهادت امام با ديدن خاك خون آلود از شهادت امام به مردم خبر مي‌دهد[9]

5. چرا امام به شهادت مي‌‌‌رسد؟

آخرين مطلبي كه بايد مطرح شود، پاسخ به اين سؤال است كه با توجه به چنين جايگاهي كه امام در ميان اهل سنت دارد و جايگاه خاصي كه در بين تشيع دارد، پس چرا آنچنان مظلومانه درصحراي كربلا به شهادت مي‌رسد؟

جواب سؤال با تأمل در منويات ابوسفيان پايه گذار حكومت اموي و رفتار معاويه و يزيد از سران بني اُميه به خوبي روشن مي‌شود. چون آنان آنچه را دنبال مي‌كردند، حكومت، رياست ومملكت‌‌داري بود. آنان حتي به مقام نبوت از ديدگاه مملكت‌داري مي‌نگرستند. ابوسفيان در توصيه‌هاي كه به بازمندگان خود دارد تصريح دارد به اينكه امارت، رياست و مملكت براي شما آماده شده است،‌ مبادا به راحتي از دست دهيد چون مهم همين است و از بهشت و جنت خبري نيست.

در جاي ديگر با گذر از روي قبر "حمزه سيدالشهدا" عموي پيغمبر او را مورد خطاب قرار داده مي‌گويد: آنچه را كه تو چوبش را خوردي امروز در دست بني اُميه قرار گرفته است.

و يا در جاي ديگر خطاب به عباس عموي پيغمبر مي‌گويد: برادر زاده شما عجب شوكت و سيادت دارد «لقد أصبح ملك ابن اخيك عظيماً[10]» عباس به او يادآور مي‌شود كه آنچه در حق پيغمبر مي‌گويد درست نيست چون آنچه را شما مي‌بينيد نبوت است نه ملك.

نمونه‌ ديگر رفتار عمر سعد از عمال ابن زياد است؛ او براي سرزمين ري عاقبت خود را فروخت و دست خود را به خون امام و ياران و اصحاب او آغشته نمود.

پي نوشتها :
1) ابن خلدون،‌ عبدالرحمن، «تا ريخ ابن خلدون»، ج3، ص18-22، لبنان، انتشارات اعلمي، 1391ه؛ و طبري، محمد، «تا ريخ طبري»، ج.4، بيروت، 1879م.، ص.237. و ابن اثير، علي، «الكامل»، ج.4، ص14-80، بيروت، 1385ه.ق.
2) ابن خلدون،‌ همان، ص21؛ و طبري، همان، ص.241.و يعقوبي، احمد، «تاريخ يعقوبي»، ج2، ص241، قم، نشر فرهنگ اهلبيت.
3) ابن اثير، علي، «الكامل في التاريخ»، ج4، ص5، بيروت، 1385ه.ق.
4) همان، ص21.
5) همان، ص23.
6) ابن حنبل، احمد، «مسند»، ج5. ص391، بيروت، دارالاماره.
7) متقي هندي، علاء الدين، «كنز العمال»، ج12،‌ ص120، بيروت، موسسه الرساله، 1409ه.ق.
8)ابن اثير، همان، ص54.
9) يعقوبي، همان،‌ ص245.
10) محمد خالد، خالد، «ابناء الرسول في كربلا»، ص28-29، چاپ پنجم، شعبان1406ه. ق.
 



:: موضوعات مرتبط: فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا ، ،
:: برچسب‌ها: کربلا از ديدگاه اهل تسنن, کربلا تسنن, کربلا اهل سنت, کربلا,

نوشته شده توسط رامش در دو شنبه 28 دی 1394


شعر در باب امام حسین ع شهید کربلا

 امام حسین ع شهید کربلا

یک شعر در باب امام حسین ع شهید کربلا برایتان آماده کرده ایم در صورتی که شما عزیزان هم شعری درباب کربلا ، امام حسین ع ، یا هر کدام از شهدای کربلا سروده اید خوشحال می شویم که در وبسایت تور کربلا از آن استفاده کنیم. و دوستانی که به زیارت کربلا مشرف می شوند بتوانند از اشعار شما بهره ای ببرند و برایتان باقیات صالحاتی باشد. ان شاءالله


شعر در باب امام حسین ع شهید کربلا

یادش بخیر روز و شبم با حسین بود

ذکر بی اختیار لبم یا حسین بود

پا تا سر عقیله سر و پا حسین بود

وقت اذان اشهد من یا حسین بود

ما تار و پود رشته ی پیراهن همیم

یعنی من و حسین، حسین و من همیم

دور از تو هست ولی دست از تو برنداشت

خسته شدست ولی دست از تو برنداشت...

زینب شکست ولی دست از تو برنداشت

مانند من کسی به غم و رنج تن نداد

آه که غمی چنین به دل پنج تن نداد

یادش بخیر بال و پرش میشدم خودم

سایه به سایه همسفرش میشدم خودم

یک عمر مادر و پدرش میشدم خودم

جای همه فدای سرش میشدم خودم

نام حسین حکم قسم را گرفته بود

یک شب ندیدنش نفسم را گرفته بود....

حالا فقط به پیرهنش فکر میکنم

میسوزم و به سوختنش فکر میکنم

دارم به دست و پا زدنش فکر میکنم

بس که به نیزه و دهنش فکر میکنم

با روضه ی برادرم از هوش میروم

با ضجه های مادرم از هوش میروم...

وای از محاسن تو و انگشتهای شمر

وای از........

 

 



:: موضوعات مرتبط: فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا ، ،
:: برچسب‌ها: شعر امام حسین, امام حسین, کربلا,

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 27 دی 1394


سابقه نذری دادن برای امام حسین ع در ایران

سابقه نذری دادن به زمان هخامنشیان می رسد اما با ورود اسلام و شهادت امام حسین ع در کربلا نذری دادن ، تقویت شد و تا به حال هم ادامه پیدا کرده است.

 یک پژوهشگر اجتماعی اذعان داشت : رسم زیبای نذری دادن و شرکت در مراسم عزاداری انسجام و همدلی در جامعه را افزایش می دهد

شفقنا زندگی – یک پژوهشگر اجتماعی با تاکید بر اینکه انجام آیین ها و سنت های مذهبی در جامعه کارکرد مثبت روانی و اجتماعی به همراه دارد گفت: رشد انواع تکنولوژی ها و شبکه های مجازی تا حدودی انسجام و همدلی را در جامعه ما متزلزل کرده است بنابراین در چنین شرایطی نذری دادن و شرکت در دسته های عزاداری علاوه بر کارکرد معنوی که دارد انسجام اجتماعی، همدلی، وفاق، دلبستگی، امنیت و اعتماد در جامعه را افزایش می دهد بنابراین جامعه ما به شدت نیازمند اجرای آیین ها و سنت های دینی و معنوی گذشته خود است.


در گفت و گو با خبرنگار شفقنا زندگی ،دکتر محمد مهدی بی باک، سابقه نذری در ایران را به دوران هخامنشینان پیوند داد و افزود: آیین ها و مناسک مذهبی به خصوص نذری دادن، توجه به فقرا و ایثار به عنوان یک فرهنگ در بین ایرانیان باستان یعنی قبل از آشنایی آنها با دین اسلام وجود داشته است آثار و نوشته های تاریخی گواه این است که ایرانیان در دوران هخامنشیان به این امر توجه ویژه ای داشتند اما با ورود اسلام این فرهنگ در زندگی مردم بسیار تقویت و نهادینه شد، بطوریکه امروزه شاهد هستیم که برگزاری آیین های سنتی در ماه های محرم، صفر و حضور در هیئت های مذهبی، تکیه ها، مراسم سینه زنی، دادن نذور فراوان در این ماه ها در جامعه به یک ارزش اعتقادی تبدیل شده است.


وی در ادامه برگزاری آیین های مذهبی و نذری دادن را بهترین وسیله برای ایجاد همدلی و انسجام گروهی در جامعه عنوان کرد و گفت: همدلی، اتحاد، انسجام فرهنگی و اجتماعی به عنوان یک سرمایه مهم اجتماعی از مهمترین مؤلفه ‏های تأمین‏ کننده توسعه و امنیت داخلی در هر جامعه‏ای به شمار می رود، زمانی که در جامعه ای همدلی وجود داشته باشد اعتماد، دلبستگی و وفاق اجتماعی نیز افزایش می یابد و در جامعه ای هم که در آن همفکری و پیوند های اجتماعی بالا باشد آسیب های اجتماعی کاهش می یابد. برگزاری آیین ها و مناسک مذهبی نظیر نذری دادن بهترین شیوه برای افزایش همدلی در جامعه ما است.

ثبت نام کربلا از همین حالا


این پژوهشگر اجتماعی در ادامه با تاکید بر اینکه جامعه امروز ایران وفاق و انسجام اجتماعی گذشته را ندارد اظهار کرد: ظهور تکنولوژی های جدید در جامعه صنعتی امروز همدلی، دلبستگی و پیوندهای گروهی افراد را در جوامع مختلف متزلزل کرده است. اما نکته نگران کننده این است که خانواده های ایرانی که به تعامل، همدلی، همفکری، همزیستی و اتحاد معروف بودند نیز تحت تاثیر این شبکه های اجتماعی و تکنولوژی در معرض بحران هویت قرار گرفته اند توجه به ارزش های دینی، مذهبی و برگزاری آیین هایی مثل نذری دادن و شرکت در دسته های عزاداری یکی از راههای است که می تواند انسجام، وفاق و همدلی را در جامعه تقویت کند.

{ تور کربلا با ما همراه شوید. }
به گفته بی باک، نذری و نذری دادن یادآوری کننده ارزش های اجتماعی نظیر برابری? تعاون? اتحاد? نظم? تعادل و توازن است چراکه همکاری مردان و زنان برای نذری دادن و در کنار هم بودن آنها هنگام طبخ نذری روحیه همدلی بین آنها را تقویت کرده و آنها را تربیت می کند که در شرایط و تصمیم گیری های کلان در کنار همدیگر قرار بگیرند در واقع نذری دادن موجب اجتماعی شدن و درونی کردن ارزش ها و اعتقادات دینی همچنین تقویت باورهای جمعی در جامعه می شود .


این جامعه شناس به فلسفه نذری دادن اشاره کرد و گفت: جدا از کارکردهای مثبت اجتماعی و روانی که در نذرکردن و نذری دادن وجود دارد در این سنت نوعی قداست وجود دارد رسیدن به نقطه مطلوب و برآورده شدن حاجت درزندگی فردی و اجتماعی، تقرب بیشتر به خدای متعال، تعظیم شخصیت های اهل بیت، تقویت انگیزه انسان برای سیر و سلوک معنوی و نجات از مصیبت ها و سختی های زندگی از جمله فلسفه نذری دادن است.تور کربلا از همین حالا


دکتر بی باک در پایان از رواج برخی چشم و هم چشمی ها و تجمل گرایی در آیین های مذهبی به ویژه نذری انتقاد کرد و افزود: متاسفانه امروزه مشاهده می کنیم که آیین ها و سنت های مذهبی ما به خصوص نذری ها تحت تاثیر برخی چشم و هم چشمی ها و رفتارهای تجمل گرایانه قرار گرفته و سادگی و صمیمت عزاداری ها را تحت شعاع قرار داده است. در واقع اسراف و تجمل گرایی نه تنها با روح اسلام تعارض دارد و از حال و هوای معنوی آن نیز می?کاهد، بلکه تاثیرات اجتماعی و روانی نامطلوبی را از خود به همراه دارد. بنابراین نباید اجازه داد ارزش ها و سنت های دینی ما تحت تاثیر این نوع نگاه ها در طول زمان رنگ و بوی مادی به خود بگیرد.

تور کربلا قسطی

کلمات کلیدی :

امام حسین تور ارزان قیمت کربلا 94  تور اقساطی کربلا تور زمینی کربلا تور زیارتی به کربلا تور زیارتی عتبات عالیات با هواپیما تور زیارتی کربلا تور عتبات تور عتبات عالیات تور عتبات عالیات هوایی تور عتبات هوایی تور نجف و کربلا با هواپیما تور نوروزی کربلا تورهای زیارتی کربلا تورهای هوایی کربلا تور هوایی عتبات عالیات تور هوایی کربلا تور هوایی کربلا از تهران تور هوایی کربلا و نجف تورکربلا تور کربلا تور کربلا آبان95 تور کربلا اردیبهشت 95 تور کربلا از تهران تور کربلا با هواپیما تور کربلا فروردین 95 تور کربلا نوروز95 تور کربلا هوایی تور کربلا هوایی از تهران تور کربلا هوایی تهران تور کربلا هوایی قیمت تور کربلا و نجف تور کربلا و نجف با هواپیما تور کربلا و نجف هوایی زیارت زیارت کربلا قیمت تور عتبات قیمت تور عتبات با هواپیما قیمت تور هوایی کربلا قیمت تور کربلا قیمت تور کربلا با هواپیما قیمت تور کربلا هوایی قیمت تور کربلا و نجف کربلا
 



:: موضوعات مرتبط: فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا ، ،
:: برچسب‌ها: نذری دادن, تور کربلا, ,

نوشته شده توسط رامش در دو شنبه 14 دی 1394


:: هتل درجه الف المیزان کربلا
:: تور کربلا عید فطر
:: رستوران رکن السلطان بهترین رستوران کربلا
:: رستوران کباب نبیل در کربلا
:: هتل روتانا کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: تور کربلا ویژه اردیبهشت
:: نکات مهم در سفر به کربلا
:: رستوران های معروف کربلا
:: رستوران زعفران در شهر کربلا
:: راهنمای سفر به نجف اشرف
:: هتل المحمود کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: اقامت هتل فندق العقیله در کاظمین
:: لذت غذا در رستوران الفردوس کربلا
:: مقبره ذوالکفل نجف اشرف
:: رستوران النخیل در کربلا
:: هتل لارسا کربلا
:: تور کربلا نوروز 98
:: هتل دره الحسین کربلا





تلفن دفتر فروش تور کربلا

54 44 67 43 021

67 43 67 43 021

835 2100 0937

آقای صبوری

ساعات تماس

9 صبح تا 7 بعد از ظهر






:: آبان 1399
:: ارديبهشت 1398
:: فروردين 1398
:: اسفند 1397
:: بهمن 1397
:: دی 1397
:: آذر 1397
:: آبان 1397
:: مهر 1397
:: شهريور 1397
:: مرداد 1397
:: تير 1397
:: خرداد 1397
:: ارديبهشت 1397
:: فروردين 1397
:: اسفند 1396
:: بهمن 1396
:: دی 1396
:: آذر 1396
:: آبان 1396
:: مهر 1396
:: شهريور 1396
:: مرداد 1396
:: تير 1396
:: خرداد 1396
:: ارديبهشت 1396
:: فروردين 1396
:: اسفند 1395
:: بهمن 1395
:: دی 1395
:: آذر 1395
:: آبان 1395
:: مهر 1395
:: شهريور 1395
:: مرداد 1395
:: تير 1395
:: خرداد 1395
:: ارديبهشت 1395
:: فروردين 1395
:: اسفند 1394
:: بهمن 1394
:: دی 1394
:: آذر 1394
:: آبان 1394
:: مهر 1394
:: شهريور 1394
:: مرداد 1394
:: تير 1394
:: خرداد 1394
:: ارديبهشت 1394
:: فروردين 1394
:: اسفند 1393
:: بهمن 1393
:: دی 1393
:: آذر 1393
:: آبان 1393
:: مهر 1393
:: شهريور 1393
:: مرداد 1393
:: تير 1393

آبر برچسب ها

تور کربلا , تور هوایی کربلا , تور زمینی کربلا , تور هوایی کربلا , کربلا , کربلا , تور کربلا هوایی , تور زیارتی کربلا , ثبت نام کربلا , تور زمینی کربلا , ثبت نام تور کربلا , امام حسین , زیارت کربلا , تور کربلا , تور زیارتی به کربلا ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ |